zondag 17 april 2016

Heerlijke quiches voor een goed doel

"Geniet van het leven want het duurt maar even" is een veelgebruikt motto in mijn leven.

Met een vuurtje, een zonnetje en lekker eten is het leven goed voor mij. Lekker op vakantie, genieten van andere culturen en kunst. Maar ook een biertje in de tuin en zijn met de mensen van wie je houdt.


Als er een moment komt, dat er mensen in je omgeving zullen weg vallen omdat er een definitieve diagnose is gesteld, wordt je heel bewust van de betekenis van Leven. 
Wat je hebt is niet vanzelfsprekend. Het leven is niet vanzelfsprekend!

Mijn lieve broer heeft ALS en haalt alles uit het leven zoveel hij kan. Zijn conditie gaat hard achteruit. Actief als hij altijd is geweest doet hij mee aan onderzoek naar ALS en is hij voorzitter bij de patiëntenraad van de ALS stichting. Daarbij probeert hij nog zoveel mogelijk te zien van de wereld en te genieten van zijn tweejarige zoontje en lieve vriendin.

In september zullen een aantal familieleden mee gaan zwemmen voor het verzamelen van geld voor de ALS-stichting. Mijn eigen moeder zal voor de tweede keer mee zwemmen met de Amsterdam City Swim, mijn schoonzus zal ook meezwemmen. In totaal zullen er 14 mensen mee zwemmen op 11 september voor mijn broer. Zij moeten 2000 m zwemmen in de gracht van Amsterdam... Vorig jaar deed mijn neefje van 12 mee met de Kids City Swim met mijn moeder als begeleider. Voor Kids is het traject 700 meter en dat viel niet mee in het ijskoude water...!
Dat hoeft u niet te doen. U kunt gewoon wat lekkers bestellen bij Uit Handen Catering, zoals de heerlijke quiches. Daarmee helpt u ook een goed doel!


https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/rianne-mekers/

https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/akke-kist/------------------------------------------------------------------------------
Deze maanden zal bij elke bestelling van 12 quiches, €5,- worden gedoneerd naar één van de bovenstaande links.


12 quiches voor €15,-
€5,- gaat naar de ALS-stichting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten