woensdag 24 juli 2013

Zomer en maaltijdsalades


Goh wat was het warm de afgelopen dagen... dat heb ik veel mensen horen zeggen. Ik vind het heerlijk, lekker zwemmen of onder de tuinslang... In de auto of op de fiets is het niet te harden, laat staan in een trein zonder airco! We gaan natuurlijk niet klagen, al is een temperatuur van 25 graden voor mij genoeg.

Met deze temperatuur heb ik niet al te veel zin om op tijd te eten en ook warm. Het liefst neem ik een stokbroodje met kaasjes en worstjes en een maaltijdsalade mee naar de plas. Een paar bordjes en mesjes in de tas en klaar zijn we weer!


      
Een mens heeft niet veel nodig met dit weer behalve water en een beetje gezond eten...

Deze maand bestaat Uit Handen Catering alweer 3 jaar! Ook de vrijdagmaaltijden worden al een jaar iedere week gemaakt en bezorgd... op dit moment maak ik eten voor een vast clubje mensen. Zij krijgen iedere week de afgesproken hoeveelheid maaltijden. Mensen mogen ook incidenteel bestellen; voor een makkelijk avondje thuis of met vrienden...

In oktober zal er weer een Geuren en kleuren avond komen, het thema is nog niet bekend. Emyu Mulualem en ik zullen deze avond samen een diner samenstellen. Je mag je alvast aanmelden, de details komen later.

Op de open dag in Het Vorstelijk Complex op 15 september zal Uit Handen Catering ook present zijn en samen met anderen onze activiteiten in dit geweldige complex promoten. Lijkt me een hele gezellige dag te worden. (van 14-17.30)Geen opmerkingen:

Een reactie posten