woensdag 19 september 2012

De geuren en kleuren


Fes: uitzicht over de medina

Op 5 oktober willen we met u De geuren en kleuren van M a r o k k o gaan beleven! 
Uit Handen Catering gaat op 5 oktober in samenwerking met Diversas een diner-avond verzorgen. 




Rabat: Chella
We zullen regelmatig een diner-avond organiseren; we kiezen een themaland of continent en daar stemmen we het diner op af.

Marokko is ons eerste thema en we zullen daarom Marokkaanse gerechten maken als Harira, tajines, couscous... 
Mogelijk kunnen we een paar mensen vinden die ons helpen met het opleuken van de avond met muziek, een gedicht, of een theeritueel...

Zelf heb ik twee keer een rondreis gemaakt in Marokko. De eerste keer Casablanca als begin en eindpunt. De tweede keer was dat Marrakech.


Het is een prachtig land met heel veel afwisseling in het landschap zoals de prachtige Koningssteden Marrakech, Casablanca, Rabat, Fes, de rode woestijn in het zuiden, het enorme Atlasgebergte en de zee. 


Tajines: plek voor opslag in Marrakech

De Marokkaanse keuken is divers; zelf heb ik een voorkeur voor het maken van tajines. Kip met dadels, lamsvlees met groentes, kebab...





  







Kom gezellig eten in het Vorstelijk Complex met een Marokkaans voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie. Ook voor vegetariƫrs!

Adres: Vorstelijk Complex, Beatrixlaan 2 (Portes-ingang) Zuilen, Utrecht


De zaal (kookleslokaal op de eerste verdieping) is vanaf 17 uur open en we zullen rond 18.15 uur beginnen met het voorgerecht.

Reservering van een plaats / voorverkoop is € 15,-.
Op de avond zelf kost het €17,50. Kinderen 5-12 kunnen mee-eten voor € 8,-

Souvenirs en mooie schalen










Geen opmerkingen:

Een reactie posten